Kraamzorg

Onze kraamverzorgende zal jou, je gezin en je kindje verzorgen.

De beste kraamzorg tijdens de geboorte van je kindje en gedurende de kraamtijd


Onze kraamverzorgende zal jou en je kindje verzorgen. Uiteraard heeft ze ook zorg en aandacht voor de overige gezinsleden. Want ook voor je partner, de broertjes en zusjes is het een spannende periode nu de baby is geboren.


Gezondheid
Samen met jou zal de kraamverzorgende kijken of alles goed verloopt. Kraamzorg bestaat uit het observeren van jou en je kindje en de verzorging van jullie beiden. Signalen herkennen en daarop inspelen. Ze kijkt goed naar jullie gezondheid, het herstel en de groei en ontwikkeling van je kindje.

Tips en adviezen
Daarnaast zal ze samen met jou (en je partner) je kindje verzorgen. Tijdens de kraamzorg krijg je tips en adviezen. Bijvoorbeeld over borstvoeding, flesvoeding, je kindje wassen en oppakken. Ook kan je al je vragen stellen aan je kraamverzorgende. Zo kan jij met zelfvertrouwen de zorg voor je kindje steeds meer zelf oppakken.

Huishoudelijke taken
Ook kan de kraamzorg huishoudelijke taken overnemen. We helpen bijvoorbeeld om je bed te verschonen, stofzuigen, de was of warme maaltijd te koken. Alle mogelijkheden overleggen we natuurlijk met jou.

Extraatjes van onze kraamzorg
Daarnaast bieden wij vanuit ons expertise enkele extraatjes aan. Je kan ook bij ons bijvoorbeeld terecht voor natuurlijke kraamzorg. En kom je na een ziekenhuisopname pas na tien dagen of later thuis met je kindje, dan denken we graag met je mee over couveuse nazorg. Zo kom je met een gerust gevoel thuis.

In goede handen
Ons team is zeer ervaren in kraamzorg. Wij hebben korte lijntjes met verloskundigen, zodat we jou goed kunnen helpen met zorg op maat. Ook volgt ons team regelmatig bijscholing. Daardoor zijn we steeds op hoogte van de nieuwste inzichten over kraamzorg. Mede daardoor kun je met elke vraag bij onze kraamverzorgenden terecht.

PuurGeluk kraamzorg is 24/7 bereikbaar

T 0478 - 796 523