Over PuurGeluk

We werken met enthousiaste, gediplomeerde kraamverzorgenden.

Fijne kraamzorg maakt het verschil in deze bijzondere periode


PuurGeluk is er voor iedereen in Brabant en Limburg die prettige, warme en professionele kraamzorg wil na de geboorte. Precies zoals jij dat wilt. Wij zijn flexibel en luisteren goed naar je wensen.

PuurGeluk levert meer dan alleen deskundige zorg. Wij bieden extra aandacht voor jou en je baby en passen de zorg aan op jouw wensen.

We hebben korte lijnen met verloskundigen in Brabant en Limburg, zodat we goed op de hoogte zijn van de gezondheid van jou en je baby. In ons intakegesprek horen we graag wat jouw wensen zijn en wat de kraamverzorgende jou kan bieden. Meld je na de eerste afspraak met je verloskundige gerust bij ons aan, dan zorgen wij voor een ervaren kraamverzorgende.


Wie is PuurGeluk Kraamzorg?

PuurGeluk Kraamzorg wil jou en je gezin een fijne kraamtijd bezorgen. Wij zijn kleinschalig, deskundig en geven jou persoonlijke aandacht. Al onze medewerkers helpen bij gezinnen thuis, zodat we goed begrijpen wat jij belangrijk vindt. Dankzij onze korte lijntjes met verloskundigen in Brabant en Limburg zijn we altijd goed op de hoogte van de gezondheid van jou en je baby. Daarom bieden we altijd de beste zorg voor jou en je gezin.

De extraatjes die zorgen voor puur geluk

Onze professionals weten hoe we jou extra goed kunnen verzorgen. Enkele van onze kraamverzorgenden zijn bijvoorbeeld opgeleid in natuurlijke kraamzorg; kraamzorg waarin de beste zorg samenkomt met natuurlijke producten, waarbij de intuïtie van jou en je baby centraal staan. 
Vertel ons met welke aandacht we jou extra blij kunnen maken in het intakegesprek.

Aanmelden
Je kan je al aanmelden bij PuurGeluk Kraamzorg na het eerste gesprek met je verloskundige. Wij horen graag hoe we jou en je kindje mogen begeleiden tijdens de zwangerschap en in de mooie kraamtijd! Meld je nu vrijblijvend aan.

PuurGeluk kraamzorg is 24/7 bereikbaar

T 0478 - 796 523