Ons team

Onze kraamverzorgenden zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke tijd van te maken.

Ons team


PuurGeluk Kraamzorg is opgericht door verloskundige Tamara Geene en kraamverzorgende Rianne van Leuken.

Tamara Geene
Verpleegkundige & verloskundige sinds 2013

“Op jonge leeftijd wist ik al dat ik verloskundige wilde worden. Na de middelbare school ben ik gestart met de opleiding doktersassistente, na het succesvol afronden heb ik daarna de opleiding HBO-Verpleegkunde en Verloskunde gestudeerd. Sinds 2013 werk ik met heel veel plezier en passie als verloskundige.

In 2016 heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om een dochter onder water op de wereld te zetten. Dat was een prachtige en bijzondere ervaring!
Twee jaar later, augustus 2018 ben ik wederom bevallen van een prachtige zoon die thuis zonder problemen onder water is geboren. 

Als verloskundige weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een kwalitatief, goede kraamverzorgende aan je bed te hebben staan. Een kraamverzorgende die werkt met passie en het gezin heerlijk kan verwennen. De kracht van Rianne en mij is dat wij beide als verloskundige en kraamverzorgende blijven werken. Daardoor kunnen wij ieder gezin een onvergetelijke tijd bezorgen.”


PuurGeluk - Ons Team

Rianne van Leuken
Kraamverzorgende sinds 2000

“Het wonder van het nieuwe leven heeft mij altijd al gefascineerd. Als jong meisje wist ik al dat ik kraamverzorgende wilde worden. Ook nu blijf ik iedere zwangerschap, bevalling, kraamtijd en vooral baby’s heel speciaal en bijzonder vinden.

Ik ben geboren in Deurne en opgegroeid in Milheeze. Sinds een aantal jaar woon ik met veel plezier in Overloon. Het werk als kraamverzorgende doe ik al jaren met onwijs veel liefde en passie. Het mooiste van het vak vind ik de afwisseling. Je kan een mooie bijdrage leveren aan een bijzondere gebeurtenis in het leven van een kraamgezin.

In mijn werk vind ik professionele en persoonlijke aandacht belangrijk. Daarom blijven we ons altijd bijscholen en brengen we dat met veel plezier bij de gezinnen thuis in de praktijk. 

Zwanger worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zet ik mij ook in als waarneemster/ informatrice bij Moeders voor Moeders. 

Tamara leerde ik kennen tijdens mijn werk als verloskundige. We hebben dezelfde ideeën over ons vak en staan voor liefdevolle, persoonlijke zorg en aandacht. 

Hopelijk tot binnenkort!''

PuurGeluk kraamzorg is 24/7 bereikbaar

T 0478 - 796 523