Ons team

Onze kraamverzorgenden zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke tijd van te maken.

Ons team


PuurGeluk Kraamzorg is een kleinschalige organisatie die opgericht is door Tamara Geene. Vijf jaar geleden kwamen liefde voor de geboortezorg en passie om te gaan ondernemen voor kwalitatief goede kraamzorg samen in de geboorte van PuurGeluk kraamzorg!
Ik ben opgeleid tot verpleegkundige en verloskundige en met heel veel liefde sta ik met enige regelmaat aan bed. PuurGeluk is een kleinschalige kraamzorgorganisatie met aandacht voor zowel de wensen van de clienten als de wensen van de kraamverzorgenden. En dat is precies wat we zijn en waar we elke dag weer voor staan.
PuurGeluk is een team van toegewijde en betrokken kraamverzorgenden en kantoormedewerkers die dag en nacht klaar staan voor zwangere en net bevallen clienten in onze regio. Wij hebben in 5 jaar tijd al veel kersverse gezinnen mogen verzorgen, bevallingen mogen begeleiden en herinneringen mogen maken.

Wat maakt PuurGeluk uniek?
De persoonlijke aandacht van aanmelding tot afsluiten van jouw kraambed.
Wij scoren niet voor niets een 9,9 op ZorgKaart Nederland.
Daar zijn wij onwijs trots op!
Het eerste contact met PuurGeluk is altijd persoonlijk. We nemen telefonische contact met je op en feliciteren met je zwangerschap. Er volgt een intake waarin je jouw wensen en verwachtingen bespreekt met onze intaker. Onze organisatie onderscheid zich door tien dagen voor de uitgerekende datum te bellen en te vragen hoe het met je gaat. Een enthousiaste planner neemt nog een aantal gegevens met je door en zorgt ervoor dat alles in de puntjes is geregeld. We willen graag de gezinnen een onvergetelijke tijd bezorgen en daarom bellen wij in de kraamweek of alles naar wens verloopt. Dit wordt door onze gezinnen erg gewaardeerd. Ik ben heel erg trots op dit mooie team. Met een mooie mix van jeugdig enthousiasme en door de wol geverfde collega’s hebben we voor ieder wat wils!

Elke bevalling is anders en dat geldt ook voor onze kraamverzorgenden. Maar allemaal brengen ze de broodnodige kennis mee om de kraamweek zo aangenaam en ontspannen mogelijk te doorlopen. Onze kraamverzorgenden zorgen ervoor dat je een fijne week hebt!

Namens het hele team wensen wij jou/jullie een goede zwangerschap en een fijne kraamweek!

Warme groet

 


PuurGeluk kraamzorg is 24/7 bereikbaar

T 0478 - 796 523