Missie & Visie

We hebben eigenlijk maar één doel: jullie gezin een onvergetelijk mooie kraamtijd geven.

Missie & visie


Visie:
PuurGeluk Kraamzorg is een kleinschalig en dynamisch kraambureau. Wij bieden professionele én persoonlijke kraamzorg met liefde voor baby en gezin.
 

Missie:
PuurGeluk Kraamzorg streeft naar perfectie en wil een fijne kraamtijd bezorgen voor het hele gezin. Door kleinschaligheid, persoonlijkheid en deskundigheid kunnen wij als kraambureau net even dat extra bieden. Alle medewerkers van PuurGeluk Kraamzorg zijn actief in het werkveld, dat maakt ons zo sterk! Wij weten precies wat jij, de baby en het gezin nodig heeft in deze bijzondere kraamtijd.

Wij streven naar één kraamverzorgende per gezin. Bij aanmelding krijgt je een deskundige collega aan de telefoon. Wij bieden je een luisterend oor en beantwoorden al je vragen tijdens de zwangerschap, de bevalling en in de kraamperiode. Het intakegesprek vindt altijd bij jou thuis plaats, omdat wij het belangrijk vinden om al je wensen, verwachtingen en behoeften in kaart te brengen. Daardoor bezorgen wij jou een onvergetelijke kraamtijd. Uiteraard valt alles binnen de mogelijkheden van het Landelijke Indicatie Protocol.

PuurGeluk Kraamzorg heeft een goede samenwerking met andere professionals uit de geboortezorg. Wij investeren veel in die samenwerking, want wij willen dat onze klanten, maar ook onze ketenpartners blijvend op ons bouwen!


PuurGeluk kraamzorg is 24/7 bereikbaar

T 0478 - 796 523