Zwangerschapskalender

Bekijk je zwangerschap van week tot week!

Zwangerschapskalender
Week 34: Met zwangerschapsverlof
Je kindje is met 45 centimeter nu net zo groot als een ananas en weegt meer dan 2 kilo. Het is nu helemaal af, alles zit erop en eraan en de komende weken staan in het teken van zwaarder worden. Als je een jongetje krijgt, dalen zijn testikels nu in naar de balzak. Je kindje begint onderscheid in licht en donker te zien, maar helaas voor jullie snapt hij of zij het dag- en nachtritme nog niet. Dat gaat ook nog wel even duren, kindjes hebben hun eigen slaap- en waakritme.

Wanneer je ervoor gekozen hebt om 6 weken voor de uitgerekende datum met verlof te gaan, mag je deze week met zwangerschapsverlof. De laatste fase van de zwangerschap is aangebroken, waarin jij nog even kunt genieten van de laatste weekjes zonder baby en je in alle rust kunt voorbereiden op de bevalling en de komst van jullie kleintje.

Waarschijnlijk nemen je vermoeidheidsklachten toe, voor je lichaam wordt het erg zwaar. Neem op tijd rust en doe een middagdutje. Je bent niet voor niets met verlof!

Tip: Zet je vluchtkoffertje alvast klaar. Vergeet niet het eerste setje kleertjes, kleding voor jezelf, dextro en je foto/filmcamera in te pakken. Zorg ervoor dat je camera is opgeladen!

PuurGeluk kraamzorg is 24/7 bereikbaar

T 0478 - 796 523